Párizs 3D puzzle CubicFun City Line

Párizs 3D puzzle CubicFun City Line

Készítsd el Párizs híres épületeinek 3D puzzle makettjét!

  • 114 darabból álló készlet
  • Összeszerelt méretek: 381x254x327 mm
  • 8 éves kortól!

4 295 Ft

Elfogyott

azonosító: 6944588202545 kategória: címkék: , ,

Párizs híres épületei egy készletből!

Eiffel-torony
– Párizs egyik jelképe. Nevét a tervezőcég tulajdonosáról, Gustave Eiffel mérnökről kapta. Az 1889. évi világkiállításra készült, az eredeti tervek szerint a kiállítás után lebontották volna. A torony összmagassága 324 m, ebből maga a torony 300 m, rászerelve 24 m-re magasodik egy tévé-adóantenna.

Notre Dame
– Párizs legismertebb gótikus stílusú temploma. Monumentális méreteivel és díszítettségével különleges hatást gyakorol a szemlélőkre. A Notre Dame francia kifejezés, jelentése: „Mi Asszonyunk”. A katedrális Párizs szívében, a Szajna folyó Île de la Cité nevű apró szigetén épült.

Louvre
– Párizs központi részén, a Szajna jobb partján található nemzeti múzeum, a világ egyik legismertebb és 1793 óta Párizs legnagyobb múzeuma.

Arc de Triomphe
– A Diadalív híres párizsi emlékmű, Franciaország fővárosának egyik legismertebb látnivalója, amely I. Napóleon császár és a mindenkori francia hadsereg dicsőségét hirdeti a Champs-Élysées végpontján, a Charles de Gaulle téren.

A CubicFun 3D puzzle játékai 3 éves kortól kezdve, a család minden tagja számára kitűnő szórakozást nyújtanak. A 3D puzzle nagyszerű készségfejlesztő, amelynek révén fejlődik a gyermek térlátása, logikai érzéke és kézügyessége. A 3D puzzle összeállításához a kezünkön kívül nincs is másra szükségünk, mert a kirakós játék darabjai könnyedén egymáshoz illeszthetőek, így ollóra, egyéb szerszámokra, de még ragasztóra sem lesz szükségünk. A puzzle darabok kiváló minőségű kartonpapírból és polisztirol habból készülnek.

Tömeg 600 g
Méretek 30 × 22 × 6 cm
Darabszám

Anyag

Gyártó

Méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Párizs 3D puzzle CubicFun City Line” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + húsz =