New York City 3D puzzle CubicFun City Line

New York City 3D puzzle CubicFun City Line

Készítsd el New York City ikonikus épületeinek 3D puzzle makettjét!

  • 123 darabból álló készlet
  • Összeszerelt méretek: 370x225x420 mm
  • 8 éves kortól!

4 295 Ft

Elfogyott

azonosító: 6944588202552 kategóriák: , címkék: , ,

New York City híres épületei egy készletből!

Empire State Building
– Az Empire State Building New York város 102 emeletes, 381 méter magas épülete és egyik jelképe, 42 évig volt az USA legmagasabb épülete. Az épület New York Manhattan kerületében a 34. utca és az Ötödik sugárút sarkán magasodik. Nevét New York állam becenevéből (Empire State) kapta.

One World Trade Center
– New York és az Egyesült Államok legmagasabb épülete a Dél-Manhattan látképét uraló One World Trade Center. Az antennával együtt 546 méter magas torony építése alatt Freedom Tower néven volt ismert, és sok New York tényleg a szabadság jelképeként tekint rá.

Chrysler Building
– A Chrysler Building egy art déco stílusú felhőkarcoló New Yorkban, Manhattan keleti oldalán, a 42. utca és a Lexington Avenue találkozásánál. 1928 szeptemberében kezdték építeni, 1930-as átadása után tizenegy hónapig birtokolta „a világ legmagasabb épülete” címet 318,9 méteres magasságával, és mindmáig a legmagasabb téglaépület a Földön, bár rendelkezik egy belső acélvázzal.

Szabadság-szobor
– A nőként ábrázolt Szabadság egy fáklyát tart a jobbjában és egy táblát a baljában. A tábla felirata JULY IV MDCCLXXVI – vagyis 1776. július 4., az Egyesült Államok függetlenségének kikiáltása.

Oculus
– Az Oculus az Élet és a Hit emlékműve New Yorkban, a lehetőségek, a fejlődés és állhatatosság szimbóluma.

Brooklyn híd
– A Brooklyn híd az Egyesült Államok egyik legrégibb függőhídja, Manhattan szigetét köti össze Brooklynnal. A világ első acélkábeles függőhídja volt, és 1903-ig a leghosszabb.

A CubicFun 3D puzzle játékai 3 éves kortól kezdve, a család minden tagja számára kitűnő szórakozást nyújtanak. A 3D puzzle nagyszerű készségfejlesztő, amelynek révén fejlődik a gyermek térlátása, logikai érzéke és kézügyessége. A 3D puzzle összeállításához a kezünkön kívül nincs is másra szükségünk, mert a kirakós játék darabjai könnyedén egymáshoz illeszthetőek, így ollóra, egyéb szerszámokra, de még ragasztóra sem lesz szükségünk. A puzzle darabok kiváló minőségű kartonpapírból és polisztirol habból készülnek.

Tömeg 600 g
Méretek 30 × 22 × 6 cm
Anyag

Darabszám

Gyártó

Méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„New York City 3D puzzle CubicFun City Line” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + tizenhárom =