Moszkva 3D puzzle CubicFun City Line

Moszkva 3D puzzle CubicFun City Line

Készítsd el Moszkva izgalmas épületeinek 3D puzzle makettjét!

  • 204 darabból álló készlet
  • Összeszerelt méretek: 400x240x216 mm
  • 8 éves kortól!

4 295 Ft

Elfogyott

azonosító: 6944588202668 kategóriák: , címkék: , ,

Moszkva izgalmas épületei egy készletből!

Boldog Vazul-székesegyház
– Másnéven az Istenanya oltalma templom Moszkva egyik legjelentősebb és legismertebb építészeti emléke, gyakran használt jelképe. A híres Vörös téren áll. Rettegett Iván cár építtette 1555 és 1561 között.

Megváltó Krisztus-székesegyház
– A világ legmagasabb ortodox temploma (103 m). A Moszkva folyó mellett található, pár utcányira a Kremltől.

Kreml
– A modern szóhasználatban Moszkva közepének fallal körülvett történelmi épületegyüttesét, Oroszország kulturális és hatalmi központját, uralkodóinak és döntéshozóinak székhelyét jelenti. A kreml szó eredetileg olyan fellegvárat, citadellát jelölt, melyet az ősi orosz városokban építettek. A Kreml összterülete 27,5 ha. A szabálytalan háromszöget alkotó fal hossza 2235 m, magassága 5 és 19 m között váltakozik, vastagsága 3,5-6,5 m.

Nagy Iván-harangtorony
– Sokáig a város legmagasabb, 81 m-es építménye volt. Az eredeti, szintén 1505-1508 között emelt torony Bon Frjazin mester munkája. A felső, kerek dobbal utólag, 1600-ban egészítették ki. A háromszintes, nyolcszögű épület a város védelmi rendszerének is része volt, a Kreml legfőbb őrtornyaként szolgált.

A CubicFun 3D puzzle játékai 3 éves kortól kezdve, a család minden tagja számára kitűnő szórakozást nyújtanak. A 3D puzzle nagyszerű készségfejlesztő, amelynek révén fejlődik a gyermek térlátása, logikai érzéke és kézügyessége. A 3D puzzle összeállításához a kezünkön kívül nincs is másra szükségünk, mert a kirakós játék darabjai könnyedén egymáshoz illeszthetőek, így ollóra, egyéb szerszámokra, de még ragasztóra sem lesz szükségünk. A puzzle darabok kiváló minőségű kartonpapírból és polisztirol habból készülnek.

Tömeg 600 g
Méretek 30 × 22 × 6 cm
Anyag

Darabszám

Gyártó

Méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Moszkva 3D puzzle CubicFun City Line” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 19 =