Mini építészeti sorozat Magyarország 3D puzzle CubicFun

Mini építészeti sorozat Magyarország 3D puzzle CubicFun

Készítsd el híres magyar épületek 3D puzzle makettjét!

  • 155 darabból álló készlet
  • Összeszerelt méretek: változó
  • 8 éves kortól!

2 775 Ft

Elfogyott

azonosító: 5999883562147 kategóriák: , címkék: , ,

Parlament
– Az Országház Budapest egyik legismertebb középülete, a Magyar Országgyűlés és egyes intézményeinek (például Országgyűlési Könyvtár) székhelye. Budapest V. kerületében, a Duna partján, a Kossuth Lajos téren található. A világ harmadik legnagyobb parlamentje.

Mátyás-templom
– A budavári Nagyboldogasszony-templom Budapest I. kerületében, a Szentháromság téren álló, nagy történelmi múltra visszatekintő műemlék épület. A budai vár ékessége a hófehér, csipkés tornyú, színes Zsolnay cserepekkel fedett Mátyás-templom.

Lánchíd
– A Buda és Pest közötti állandó összeköttetést biztosító legrégibb, legismertebb híd a Dunán, a magyar főváros egyik jelképe, egyben az első állandó híd a teljes magyarországi Duna-szakaszon.

Hősök tere
– A Hősök tere Budapest legtágasabb, legnagyobb hatású tere a XIV. kerületben, szűkebb értelemben véve a Millenniumi emlékművet jelöli. A Hősök tere az előtte fekvő Andrássy úttal együtt a Világörökség része.

A CubicFun 3D puzzle játékai 3 éves kortól kezdve, a család minden tagja számára kitűnő szórakozást nyújtanak. A 3D puzzle nagyszerű készségfejlesztő, amelynek révén fejlődik a gyermek térlátása, logikai érzéke és kézügyessége. A 3D puzzle összeállításához a kezünkön kívül nincs is másra szükségünk, mert a kirakós játék darabjai könnyedén egymáshoz illeszthetőek, így ollóra, egyéb szerszámokra, de még ragasztóra sem lesz szükségünk. A puzzle darabok kiváló minőségű kartonpapírból és polisztirol habból készülnek.

Tömeg 350 g
Méretek 30 × 22 × 2 cm
Arukereso nev

Anyag

Darabszám

Gyártó

Méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mini építészeti sorozat Magyarország 3D puzzle CubicFun” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − 8 =