London 3D puzzle CubicFun City Line

London 3D puzzle CubicFun City Line

Készítsd el London híres épületeinek 3D puzzle makettjét!

  • 107 darabból álló készlet
  • Összeszerelt méretek: 535x165x260 mm
  • 8 éves kortól!

4 295 Ft

Elfogyott

azonosító: 6944588202538 kategóriák: , címkék: , ,

London híres épületeit egy készletből!

Tower Bridge
– A Tower Bridge közúti híd a Temze fölött, London északi és déli felét köti össze. Neogótikus tornyai és a köztük található felnyitható hídszakasz tette különlegessé, napjainkra London szimbólumává vált.

Big Ben
– A Big Ben a londoni Westminster-palota toronyórájának harangja, illetve az óraszerkezet neve. Az angol parlament keleti szárnyának végén, egy óratoronyban található. Ismert az óra pontosságáról és a 13,5 tonnás harangról. Az óratorony világszerte London, sőt egész Anglia közismert, általános jelképe.

Buckingham-palota
– A palota London belvárosában, Westminster városrészben található. Az épület állami alkalmak, uralkodói rendezvények helyszíne, valamint közkedvelt turistacélpont. A történelem során a palota a britek gyülekezőhelyeként szolgált ünnepek, vagy válsághelyzetek alkalmával.

The London Eye
– A Millenniumi Kerék 1999-ben készült el, a nagyközönség számára 2000 márciusában nyitották meg. 2006 májusáig ez volt a világ legmagasabb kilátója.

Viktória királynő emlékműve
– Az emlékmű súlya 2300 tonna és 31,7 m széles. Viktória királynő (1819–1901) Nagy-Britannia és Írország Egyesült Királyságának királynője, India császárnője, „Európa nagyanyja” volt.

Temze
– Az Egyesült Királyság egyik legfontosabb víziútja.Kemble-nél ered és a Londoni-medencén keresztülhaladva az Északi-tengerbe folyik.

A CubicFun 3D puzzle játékai 3 éves kortól kezdve, a család minden tagja számára kitűnő szórakozást nyújtanak. A 3D puzzle nagyszerű készségfejlesztő, amelynek révén fejlődik a gyermek térlátása, logikai érzéke és kézügyessége. A 3D puzzle összeállításához a kezünkön kívül nincs is másra szükségünk, mert a kirakós játék darabjai könnyedén egymáshoz illeszthetőek, így ollóra, egyéb szerszámokra, de még ragasztóra sem lesz szükségünk. A puzzle darabok kiváló minőségű kartonpapírból és polisztirol habból készülnek.

Tömeg 600 g
Méretek 30 × 22 × 6 cm
Anyag

Darabszám

Gyártó

Méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„London 3D puzzle CubicFun City Line” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × öt =